Softlasertherapie van Instituut Haar & Gezondheid

Instituut Haar & Gezondheid introduceert als eerste kapsalon in Nederland de Softlasertherapie. Dé nieuwe trend uit Amerika tegen haaruitval en futloos haar. Een softlaser behadeling helpt om dunner wordend en futloos haar weer gezond te maken en de haargroei te bevorderen. Supersterren, zoals bijvoorbeeld Tom Cruise, maken inmiddels gebruik van deze therapie. Een behandeling met de Softlaser stimuleert op natuurlijke wijze de doorbloeding van de hoofdhuid en geeft de haarzakjes een prikkel die de haargroei doet versnellen. Hierdoor wordt het haar voller, gezonder en dikker. De Softlasertherapie maakt voor veel mensen een medisch ingreep als haartransplantatie overbodig. Wilt u een afspraak maken met Dianne te Mebel? Neem dan contact op of bel 020-4272477

Een oplossing voor haaruitval
Door overmatig chemisch haarkleuren hebben veel mensen last van beschadigd en futloos haar zonder glans. Ook overmatig haaruitval is een bekend verschijnsel. Softlasertherapie geeft het haar de stimulans om (weer) te groeien dankzij 60 laserlichtjes. De gebundelde energie van het laserlicht dringt 3 mm de hoofdhuid in en geeft een rustend haarzakje een prikkel om weer te groeien. Het gebruik van de Softlaser gaat niet alleen haaruitval tegen, maar stimuleert ook de gezondheid van het haar. “In Amerika is Sotflasertherapie een groot succes. Honderdduizenden Amerikanen hebben dankzij deze Softlasertherapie voller en gezonder haar. Ik wil mannen en vrouwen in Nederland ook de mogelijkheid bieden om deze effectieve haartherapie te ondergaan,” aldus Dianne te Mebel van Instituut Haar & Gezondheid. Het gebruik van de Softlaser gaat niet alleen haaruitval tegen, maar stimuleert ook de gezondheid van het haar.

Werking Softlaser
Deze Softlaser geeft het haar weer de stimulans om te groeien dankzij de 60 laserlicht puntjes. Laserlicht dringt 3 mm de hoofdhuid in en geeft een haarzakje een prikkel om weer te gaan groeien. Wij kunnen deze techniek toepassen samen met bijv. een haarmasker van Purepact Spirulina . De ingrediënten die in het masker zitten krijgen daardoor een betere dieptewerking, wat weer ten goede komt voor het haar. Het haar krijgt weer kracht en gaat weer sneller groeien.

De belangrijkste oorzaak voor de resultaten is de verbetering van de bloedsomloop en het gezond(er) maken van de zakjes waar in de haarwortels zitten, de zogenoemde haarzakjes. Iedere cel in de hoofdhuid bevat miljoenen eiwitmoleculen, die gevoelig zijn voor licht met een bepaalde golflengte. Bestraling met dat licht beïnvloedt het functioneren van de cel. Volgens onderzoek verbetert de lasertherapie de doorbloeding van de hoofdhuid, noodzakelijk voor de voeding van de haarwortels.

benkeesDe behandeling
De Softlaser therapie bestaat uit een 12 weken durende kuur. In de eerste maand komt u 2 keer in de week voor een behandeling en de rest van de kuur komt u één keer in de week. Het is hierbij de bedoeling dat u per keer 30 minuten onder de softlaser zit. Ook wordt uw haar gewassen met een Dianne te Mebel shampoo en lichtjes in gemasseerd. Inbegrepen is een Henna zijde behandeling. Dit houdt in dat u geen kleur behandeling krijgt, maar een oppepper voor het haar. Het gebruik van een massageborstel wordt aangeraden.

Maak nu een afspraak!
De eerste klanten zijn laaiend enthousiast over de Softlaser therapie. Wilt u meer informatie over de Softlaserbehandeling van Instituut Haar en Gezondheid, neem dan contact op! Bel 020-4272477 om een afspraak te maken.

De voordelen van de Softlaser Therapie op een rij:

  • Geen verdere overmatige haaruitval meer
  • Stimuleert van het nog aanwezige haar
  • Verdikking van uw haren
  • Bloedcirculatie in de hoofdhuid te activeren
  • Geeft haar weer een opkikker
  • Ideaal voor moe geverfd haar

EKO-Keurmerk

http://www.eko-keurmerk.nl/EKOkeurmerk.aspx

Certified Natural Cosmetics

Ecocert

Proefdiervrij